I dagens Danmark findes der flere rygere end nogensinde før, og det er derfor et emne, som man som læser kan ønske at finde information om. På denne side findes der indhold, som både henvender sig til personer som ryger, men som ligeledes henvender sig til personer, som ikke er rygere. Der vil blandt andet være indhold der fortæller, hvordan rygning såvel som passiv rygning påvirker de, der udsættes for det, hvor det bør nævnes, at der primært er fokus på, hvordan de menneskelige lunger og hjerte påvirkes. Da der findes forskellige typer af rygning, vil der ligeledes være indhold, der omhandler traditionelle cigaretter, elektroniske cigaretter, men ligeledes artikler, som omhandler rygning på vandpibe.

Da rygning, uanset hvilken form for rygning, der er tale om, kan omtales som værende et misbrug, vil der desuden findes information, der beskriver hvad et misbrug egentlig er, og hvordan det kan karakteriseres.

Alt i alt er formålet med denne sides indhold således at informere læserne ud fra objektive data om de forskellige sider af sagen. Tanken er nemlig ikke at fordømme rygning, men snarere at give stof til eftertanke, som læseren selv kan bruge til at danne sine egne holdninger. Det kan for eksempel være, at man mangler motivationen til at blive røgfri, men ikke kan finde et alternativ til tobakken. Her kan oplysning måske være med til at skabe motivationen, da man finder ud af, hvad det egentlig er, der finder sted i kroppen, når man vælger at ryge cigaretter, elektroniske cigaretter eller vandpibe.